De allerleukste wandelweekenden

 

Onze ambitie? Jou een onvergetelijk wandelweekend bieden! Hoe we dat doen? Dat doen we in de eerste plaats met aandacht. Onze persoonlijke aandacht voor jou staat met stip op 1. Wij kennen jouw naam en wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw wandelervaringen.

Natuurlijk hebben wij ook de praktische zaken op orde. Zo regelen wij voor jou het beste hotel, wij zorgen voor mooie wandeltochten en de begeleiding is in handen van een enthousiaste en deskundige reisleider die net als jij een passie heeft voor wandelen.

Onze wandelweekenden zijn groepswandelweekenden. Jouw reisgenoten spelen dus een belangrijke rol. Maak jij je zorgen of er wel een klik ontstaat met je medereizigers? Dat is helemaal niet nodig. Alle deelnemers aan onze wandelreizen delen dezelfde passie waardoor er vrijwel direct een groepsgevoel ontstaat. En dat groepsgevoel zorgt op zijn beurt weer voor een uitstekende sfeer.

En misschien vind je het best spannend om de eerste keer alleen mee te wandelen? Maar maak je ook daarover geen zorgen. Dat geldt voor vrijwel iedereen. Voorafgaand aan een wandelreis ken je misschien helemaal niemand. Na afloop van de wandelreis heb je er heel veel vrienden bij. En wat je ook kunt doen is samen met een vriend of vriendin boeken. Als jij namelijk je kamer deelt, ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke korting op jouw wandelreis.

Onze wandelweekenden zijn geen prestatietochten. We wandelen altijd in een ontspannen tempo zodat jij optimaal geniet van de omgeving. Niet voor niets staan wij bekend als dé aanbieder van de leukste korte wandelreizen in Nederland en België. Meer dan 1000 fans kunnen geen ongelijk hebben. Ervaar het ook en wandel een keer met ons mee.

 

Bekijk ons aanbod aan wandelweekenden

Deel dit via

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
0 - Class "PHPMailer" not found
0 - Class "PHPMailer" not found

Mogelijk kunt u deze pagina niet bezoeken wegens:

  1. een verouderde bladwijzer/favoriet
  2. een zoekmachine heeft een verouderde lijst van deze website
  3. een fout getypt adres
  4. u heeft geen toegang tot deze pagina
  5. De gegeven bron is niet gevonden.
  6. Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw verzoek.

Probeer één van de volgende pagina's:

Als de problemen blijven bestaan, neem dan aub contact op met de systeembeheerder van deze website en rapporteer de onderstaande fout.

Class "PHPMailer" not found