Mensen zeggen wel eens: "niets is zeker". Wij kunnen je vertellen dat deze mensen zich dan vergissen. Wij bieden jou namelijk 3 zekerheden. Zo is zeker dat wij transparante prijzen hanteren. Jij weet namelijk al voordat je boekt wat een wandelreis kost. Ook over onze groepsgrootte bestaat geen twijfel. Maximaal 20 personen per wandelreis. Groter gaat de groep niet worden. En dan nog maar te zwijgen over onze annuleringsgarantie. Annuleer jij tot 30 dagen voor een wandelreis? Dan ben je, buiten de boekingskosten, niets verschuldigd.

 

Onze zekerheden:

Transparante prijzen

Groepsgrootte

Annuleren zonder kosten

 

 

wandelen20a

 

Transparante prijzen:

 

Wij kunnen het niet gemakkelijker maken. Zie jij een prijs bij een wandelreis staan? Dan is dat de prijs inclusief alle kosten en eventuele toeslagen. 
Geen verrassingen achteraf!


Alhoewel... er is toch nog een verrassing. Maar dat is wel een hele leuke. Deze prijs is op basis van overnachting in een 1-persoonskamer. Vind je het niet erg om een kamer te delen? Dan ontvang je nog een aantrekkelijke korting op jouw wandelreis.

 

 

 

 

 

 

wandelen22a

 

 

Groepsgrootte:

 

Zoals we al zeiden... het is niet handig (en ook niet leuk) om met een te grote groep te gaan wandelen. Om die reden hebben wij het aantal deelnemers aan onze wandelreizen gemaximeerd tot 20. Door deze groepsgrootte te hanteren, leer je iedereen snel beter kennen. We delen ook allemaal dezelfde passie. Het moet dus wel heel raar lopen wil jij je niet thuis voelen in een groep. Een wandelreis gaat zeker door indien er minimaal 4 boekingen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

wandelen23a

 

Annuleren zonder kosten:

 

Heb je een wandelreis geboekt maar kun je onverhoopt niet mee? Bij een boeking tot 30 dagen voor vertrek betaal je een kleine aanbetaling. Dit zijn de boekingskosten ad € 15,-. Annuleer je tot 30 dagen voor vertrek? Dan mag je verder kosteloos annuleren zonder opgaaf van redenen. Annuleer je binnen 30 dagen voor aanvang? Dan zijn de annuleringsvoorwaarden, zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden, van toepassing.

 

 

 

 

 

 

Deel dit via

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn